sâmbătă, 2 iunie 2012

Retrospectivă rapidă la început de cireşar

Toată săptămâna a fost foarte proastă pentru afaceri.
Leul a luat-o în barbă mai tare, ploile s-au vânturat cum au avut chef, lumea a devenit mai cretină sau mai mulţi cretini au vizitat cabinetul. Bine că sunt doar cretini temporari şi nu fac parte dintre clienţii noştri normali şi sănătoşi la minte.

Mass-media continuă să bată câmpii cu graţie în timp ce majoritatea românilor alunecă în mediocritatea şi vulgaritatea promovată la scară naţională.

Vara vine, vine şi încearcă să "lumineze" în ciuda opoziţiei majoritare. Oficial e vară conform calendarului. Visăm mai mult la vacanţe, la soare, munte şi mare, la Dunărea mea iubită şi la distracţie şi relaxare.

Tot săptămâna asta am făcut curat printre dvd-urile mele vechi, am redescoperit piese minunate pe care le ascultam pe vremea când eram în facultate cum este "Skin: Just let the sun", am făcut curat şi prin gunoaiele din trecut şi mă bucur că nimic nu le mai poate recupera de pe fostele mele dvd-uri şi de pe hardurile PC-ului meu.

Azi am remarcat de dimineaţă ca blogul meu acum are de acum domeniul .ro, şi chiar dacă îl scriu cu .com Google (Blogger) îl redirecţionează.

Lasă soarele să îţi lumineze chipul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu